Silkeborg
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 11. december 2022

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 11. december 2022

DR1

05:50  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (1:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (1:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Det er det hårdeste og farligste overlevelseseksperiment, der nogensinde er forsøgt. Seks tidligere deltagere i 'Alene i vildmarken' får hårdt brug for deres færdigheder og erfaring for at overleve 50 dage i den barske canadiske vildmark. Hvem er de hårdføre veteraner?

06:34  

Rygepauser - vinter
Rygepauser - vinter Søren Ryge læser op af sin bog "Malthes årstider", som handler om sønnen Malthes oplevelser som barn. Vi hører om, da Malthe så dueungerne, klatrede i træer, fandt uglens fjer og mange andre hyggelige minder. Søren Ryge fortæller også om alle de sjove ting, som børn stadigt kan lege udenfor året rundt - forår, sommer, efterår og vinter. Så læn dig tilbage i sofaen og tag en hyggestund og en pause med Søren Ryge.

06:35  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (2:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (2:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Brutale storme, hård regn og bidende frostgrader. Seks hårdføre deltagere fra tidligere sæsoner kaster sig ud i den koldeste udfordring nogensinde. Med kun lidt udstyr skal de overleve 50 dage i det barske vinterterræn i Labrador, Canada. Hvem klarer sig længst i vildmarken og vinder de eftertragtede 500.000 dollar?

07:20  

Julehjertets hemmelighed (10:24)
Julehjertets hemmelighed (10:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (10:24). Karen lægger en plan for at afsløre, at Ilter er tyven, der stjal Julehjertet fra Skovkonen. Aage kommer på besøg på herregården, for at aftale en brudepris med Erik. Han har arrangeret, at kongen deltager til brylluppet og at han i samme forbindelse vil gøre Erik til ridder af Dannebrog. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

07:40  

FodboldlistenTV
FodboldlistenTV

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Miss Marple: Liget i biblioteket
Miss Marple: Liget i biblioteket Engelsk krimi fra 2004. (Agatha Christie's Marple: The Body in the Library) Da liget af en ung, ukendt kvinde dukker op i Dolly Bantry og hendes mands bibliotek, bliver Miss Marple bedt om at komme dem til undsætning, da hun er en gammel ven af familien. Sporene peger tilbage mod det hotel, hvor den unge pige arbejdede som danser, og Miss Marple og Dolly sætter sig for at hjælpe politiet med opklaringen af mordet - og med at afværge endnu en forbrydelse. Miss Marple: Geraldine McEwan. Dolly Bantry: Joanna Lumley. Oberst Melchett: Simon Callow. Politikommisær Harper: Jack Davenport. Adelaide Jefferson: Tara Fitzgerald. Instruktion: Andy Wilson.

DR2

08:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - går ud af bussen
Hunden Ib - går ud af bussen

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (6)
Ramasjang Mysteriet V (6) Hvad er en cirkusdirektør uden sin hat? Det er et godt spørgsmål, for det er lige hvad cirkusdirektøren har fået stjålet! Men hvordan har det overhovedet kunnet lade sig gøre? Se om Kristian og Arthur kan finde ud af, hvem skurken er?

06:00  

Ernest & Celestine (1)
Ernest & Celestine (1)

06:10  

Sarah og And (12)
Sarah og And (12)

06:20  

Bamselægen - Pippa skal syes (9)
Bamselægen - Pippa skal syes (9) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Milla, som har en sød lille bamse-fugl. Den hedder Pippa, og den har fået en flænge i vingen,

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:45  

Sebastians Jul (11:24)
Sebastians Jul (11:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag skal Sebastian veje en isbjørn, bagefter fodrer han dem med oksehjerter. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

07:00  

Ramajetternes Jul (11:24)
Ramajetternes Jul (11:24) Øvst og Finn Falk finder et vigtigt spor i K. Rampus lejlighed i Italien. Sammen med Sus skynder de sig hjem til Selma i lufthavnen, hvor Flummer endnu en gang får fangst i sin drillenissefælde.

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

07:30  

Peter Pedal - En abeskøn jul
Peter Pedal - En abeskøn jul Peter Pedal og manden med den gule hat har masser af sjov under juleforberedelserne. Der er bare lige ét lille problem - de kan ikke finde ud af hvad de skal give hinanden i julegave. Manden kan ikke læse Peters ønskeseddel, og Peter aner overhovedet ikke, hvad han skal give manden, som har alting. Mon de når at finde ud af det inden juleaften?

08:25  

Peter Pedal
Peter Pedal

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

10:00  

Til gudstjeneste: Vi skal placere os midt i glæden - Anna Wowk Vestergaard
Til gudstjeneste: Vi skal placere os midt i glæden - Anna Wowk Vestergaard Jul og traditioner går hånd i hånd. Traditionerne bliver som en ledestjerne gennem juletiden. Og uanset hvad der sker rundt om i verden, så har julen det med at finde vej, lige meget hvad den stilles over for. Anna Wowk Vestergaard er juleinspektør og ekspert i julens traditioner. Hver dag placerer hun sig midt i juleglæden i Den Gamle By, og sikrer julestemningen til alle besøgende. Men for nogle mennesker kan det være svært at finde juleglæden, men hvis vi stiller os midt i den, kan det så være nemmere at finde? Det handler dagens gudstjeneste om.

11:00  

Partners in Crime: Den hemmelige modstander (2:3)
Partners in Crime: Den hemmelige modstander (2:3) Engelsk krimi-miniserie fra 2015. (Partners in Crime) I 1950'ernes England er ægteparret Tommy og Tuppence blevet hvirvlet ind i et spionmysterium. En kvinde er forsvundet, og hendes notesbog har sat Tommy og Tuppence på sporet af en mystisk russisk lejemorder. Nu er de to nybagte amatørdetektiver gået undercover - og det er ikke ganske ufarligt.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

10:30  

Det fantastiske Italien II (1:3)
Det fantastiske Italien II (1:3) Britisk dokumentar 2013. (Italy Unpacked) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

11:30  

Det fantastiske Italien II (2:3)
Det fantastiske Italien II (2:3) Britisk dokumentar 2013. (Italy Unpacked) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:00  

Peberbanden
Peberbanden

10:30  

Kasper og Sofie II (9)
Kasper og Sofie II (9) Der er planlægningsdag i børnehaven, og Harald skal passe Kasper og Sofie, selvom han egentlig er på arbejde i antikvitetsbutikken. Kasper og Sofie har det sjovt med at undersøge butikken. De lærer om gamle dage og er nysgerrige omkring riddere. Harald må hjælpe en kunde, så han opfordrer børnene til at lege riddere og prinsesse sammen med Løveungen og Frøken Kanin. Børnene har det sjovt med at rode gennem køkkenet efter ting, som vil passe som rekvisitter til rollespillet. I stedet for at blive sur over rodet, leger Harald med og har det sjovt sammen med dem.

10:40  

Kasper og Sofie II (10)
Kasper og Sofie II (10) Esther tager Kasper og Sofie med i cirkus. De griner en masse af de sjove klovne, og en selvbevist Sofie lærer, at det er helt i orden at grine af sig selv og være lidt skør og tosset en gang i mellem.

11:00  

Alfons Åberg (12)
Alfons Åberg (12) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:10  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh har lyst til at prøve rutsjebanen, men er Kragen stærk nok til at hjælpe hende op af trapperne?

11:20  

Pax' jordiske eventyr II (2:10)
Pax' jordiske eventyr II (2:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den enestående chokoladefontæne på den ejendommelige planet Jorden. I stormagasinet opstår der kaos på rulletrappen, i bageriet og i legelandet.

11:35  

Pax' jordiske eventyr II (3:10)
Pax' jordiske eventyr II (3:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den underlige planet Jorden. På sygehuset vil overlægen, Den sure dame, stemple papirer i fred, men Pax bliver hendes sværeste patient nogensinde med sine forkerte reflekser, sit grønne blod og sin formåen til altid at være årsag til kaos.

11:50  

Marie og Maria (3:6)
Marie og Maria (3:6)

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:20  

Nul Julestjerner (2:4)
Nul Julestjerner (2:4) Julerejsen fortsætter, når Jan og Morten rejser til Tyrol for at blive klogere på den uhyggelige østrigske juletradition - Krampus. Men udover skræmmende uhyrer, byder turen på skinger jodlen og en smuglerrute gennem de østrigske alper og ind i Schweiz. Slutmålet er nemlig en lille by ved navn Samnaun, hvor Jan og Morten skal deltage i mesterskabet over dem alle - VM i julemand.

12:50  

Jul på Kastaniegården - En duft af træskotræ, vaniljekranse og norsk julemad
Jul på Kastaniegården - En duft af træskotræ, vaniljekranse og norsk julemad Op mod jul bliver der røget kød, inden familien besøger Frilandsmuseet Hjerl Hede. Her lærer Frank at lave træsko, og familien følger med i rugbrøds- og vaniljekransebagning på museets gamle bageri. Hjemme på Kastaniegården bager Frank norsk fladbrød og laver den norske julespise pindekød, så familien kan smage. Tilrettelæggelse: Mogens Fink Elbæk, Peter Wath.

13:50  

Anne og Anders i Mellemøsten: Oman
Anne og Anders i Mellemøsten: Oman Oman overrasker med duftende roser, bitre kaktusser, stærke kvinder og en højt elsket sultan. Anne Hjernøe og Anders Agger rejser rundt i det næsten ukendte Oman og får rusket op i fordommene om livet i det knastørre sultandømme. De smager på Mellemøstens spisekammer og banker på døren til danskere, der har bosat sig i landet. Vi er ellers vokset op med Mellemøsten som et blodigt brændpunkt. Men måske har vi glemt, at området er så uendelig meget mere end kaos og konflikter. I fire udsendelser forsøger Anne og Anders at rejse væk fra fronterne og fordommene og ind i nuancerne af et andet Mellemøsten. Første stop på rejsen er Oman alleryderst på den arabiske halvø. Siden forsætter makkerparret turen til Jordan, Israel og Libanon. Tilrettelæggelse: Anders Aamand

DR2

12:30  

Det fantastiske Italien II (3:3)
Det fantastiske Italien II (3:3) Britisk dokumentar 2013. (Italy Unpacked) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

13:30  

Prins Joachim fortæller om vores lov
Prins Joachim fortæller om vores lov Forestil dig en tid, hvor den stærkeste vinder og hvor du skal være hurtig med et sværd for ikke at blive slået ihjel. Sådan var det engang, men hvordan er det endt med, at vi nu har stat, domstole og politi, som skal sikre, at alle er lige for loven? På sin rejse rundt i Danmark, møder Prins Joachim danskere, der selv er en del af Danmarkshistorien. Fra bagsædet af en politibil til mødet med den tidligere straffede, Jack.

14:00  

Til gudstjeneste: Vi skal placere os midt i glæden - Anna Wowk Vestergaard
Til gudstjeneste: Vi skal placere os midt i glæden - Anna Wowk Vestergaard Jul og traditioner går hånd i hånd. Traditionerne bliver som en ledestjerne gennem juletiden. Og uanset hvad der sker rundt om i verden, så har julen det med at finde vej, lige meget hvad den stilles over for. Anna Wowk Vestergaard er juleinspektør og ekspert i julens traditioner. Hver dag placerer hun sig midt i juleglæden i Den Gamle By, og sikrer julestemningen til alle besøgende. Men for nogle mennesker kan det være svært at finde juleglæden, men hvis vi stiller os midt i den, kan det så være nemmere at finde? Det handler dagens gudstjeneste om.

TVR

12:00  

Rabalder
Rabalder Hele gruppen er klar til at hævne sig mod Dan. Børnene lægger en genial plan for at tage hævn på Dan én gang for alle.

12:15  

Flaskepost fra Stillehavet (8)
Flaskepost fra Stillehavet (8)

12:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:40  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:55  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter fikser et exoskelet kaldet "Sprinter 2.0", så det kan hjælpe ham med hans heltegerninger, og Cleopatra udser det selvfølgelig straks som sit næste mål. Desværre for dem begge har "Sprinter 2.0" sin egen vilje og er ikke sådan at styre...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11) Skurken Bum er på banen og har bygget en vejrmaskine, der kan sende altødelæggende uvejr ned over Bakkeby. Sprinter og Leo må få hjælp til at overvinde ham - og hvem kan styre vejret bedre end deres ven Skyhvalen?

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Skurken Diktathor opfinder noget genialt; en tandpinepistol, så han kan overtage al visdommen fra Bhilkhaanernes tænder - men er det så nemt at slippe afsted med, når der også bor en superhelt i byen? Og er det nu også i tænderne, at visdommen sidder?

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Ebbe er rigtig træt at det dumme fantasi-monster, der stjæler hans kammerjunker. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med en masse sejt klæd-ud-tøj og hjælper Ebbe med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (2)
Onkel Rejes fede sommerferie (2) Onkel Reje tager turen forbi Dr. Mogens for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at han er gravid. Men når man er bange for nåle, er det godt at Dr. Mogens kan tage blodprøver på en helt ny og overraskende måde. Imens har Onkel Rejes børnehadende naboer Didrik og Skidrik travlt med at finde ud af, hvordan de skal tilintetgøre Onkel Reje.

14:30  

Motor Mille på cirkustur (2)
Motor Mille på cirkustur (2) Motor Mille drømmer om at optræde med et farligt, sejt motorcykel nummer i cirkus, men hos Cirkus Krone bliver hun sat til at øve sig på et nummer med mange Hulahopringe. Det viser sig at være både sværere og sejere end hun troede.

14:45  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

DR1

15:20  

Dommer John Deed (16)
Dommer John Deed (16) Engelsk dramaserie fra 2005. (Judge John Deed) John Deed er dommer i en sag mod en mand, der har myrdet en pædofil. Samtidig indleder Jo Mills et forhold, der gør Deed desperat af jalousi.

16:50  

Partners in Crime: Den hemmelige modstander (3:3)
Partners in Crime: Den hemmelige modstander (3:3) Engelsk krimi-miniserie fra 2015. (Partners in Crime) I 1950'ernes England er ægteparret Tommy og Tuppence på sporet af et internationalt mordkomplot. En russisk spion er ude på at dræbe en amerikansk minister. Tommy er havnet i kløerne på spionens bande. De stiller ham et ultimatum. Hvis ikke han stjæler en bestemt fil fra MI5, går det ud over hans lille søn!

17:45  

Jul med Price og Blomsterberg
Jul med Price og Blomsterberg De to madkunstnere, Mette Blomsterberg og James Price, sætter hinanden stævne i Den gamle By i Aarhus. Her giver de deres bud på en anderledes form for julemad. Fyldt med kærlighed og kalorier. Sammen kreerer de blandt andet kalkun, som James Price altid spiser juleaften med sin familie. Som tilbehør får de kastanjer og rødkålssalat. Mette Blomsterberg tryller med desserten. Af fløde og hvid chokolade laver hun panna cotta med estragon-is. Det hele bliver krydret med hygge og en varm drik. Og en lun snak om traditioner og selvfølgelig mad.

DR2

15:00  

Præst søger Paradis - Jul
Præst søger Paradis - Jul Det er juletid og på Sejerø er der mange særlige juletraditioner. Julesokker over fryseboksen i Brugsen og små juleroser, præsten selv bringer ud. Den nye præst har dog tænkt sig at pille lidt ved den traditionelle julekirkekaffe.

15:25  

På skuldrene af Bohr (1:6)
På skuldrene af Bohr (1:6) Nogle mener at tid slet ikke eksisterer. Vi oplever den kun, fordi vi som mennesker ikke kan se de allermindste ting i universet, men kan det virkelig passe? Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

15:45  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 5:6 - Hvad fanden skal vi gøre med vores krop?
Fantino og Bonde på Dansktoppen 5:6 - Hvad fanden skal vi gøre med vores krop? Sang: Tjek! Musikvideo: Tjek! Liveoptræden: Tjek! Men hvordan bevæger man sig på en scene, når man skal være med i Dansktoppen på DK4? Og hvilket tøj skal man have på? Tøjet hjælper den syngende frisør Chris Hart med, og den helt rigtige koreografi får de hjælp af dansktopparret Viveka og Henrik Nørrelykke til at lære. Endelig er de klar til DK4's dansktopstudie med fuld besætning og klappemaskine!

16:15  

Grace of Monaco
Grace of Monaco Fransk-amerikansk drama fra 2014. På toppen af sin karriere flytter Hollywood-stjernen Grace Kelly til Monaco for at gifte sig med fyrst Rainier. Seks år senere har Grace stadig svært ved at vænne sig til sine nye, kongelige rolle. Hun længes efter at spille skuespil igen. Og da Alfred Hitchcock tilbyder hende hovedrollen i en ny film, må hun træffe sit livs sværeste valg. Medvirkende: Nicole Kidman, Tim Roth, Frank Langella m.fl. Instruktion: Olivier Dahan.

17:50  

Svanesøen - ballet fra Det Kgl. Teater
Svanesøen - ballet fra Det Kgl. Teater Svanesøen er et af de mest bevægende værker i ballethistorien og i denne udgave af Nikolaj Hübbe og Silja Schandorff fra Det Kongelige Teater får historien om den håbløse kærlighed mellem en prins og en fortryllet svane nyt liv. Den har alt, hvad man forbinder med klassisk ballet: Danserinder i hvid tutu og forførende musik af Tjajkovskij pakket ind i en ny minimalistisk scenografi, der afspejler kampen mellem det mørke og det lyse - det onde og det gode. Sendt første gang 27.12.2015

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:25  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder Tilly Pighvar + Vovserne redder en bange elefant

16:50  

Albi (11)
Albi (11)

16:57  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy og kreative julekort. Onkel Reje har fået lov til at låne Julemandens pibe, som han har fyldt med krudt. Og så får de fornemt besøg af Julemanden, som Onkel Reje skal telefoninterviewe for at høre, om han virkelig findes. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:00  

Nissernes Ø (11:24)
Nissernes Ø (11:24) I dag fylder Pyt 250 år! Hun får en flyvende start på dagen. Men da de opdager, at vild- nisserne har stjålet al deres ris, er Nissebanden straks på sporet. Storfangeren har taget Junior med hjem til sin familie - her tør den unge mand op. Fiffig-Jørgensen er fortvivlet, Brugsuddeleren gnider sig i hænderne - Santa er desperat over det nye reklameslogan: "Der er ikke noget fis - med Julemandens is!" Og det kan man jo godt forstå. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Per Pallesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:30  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Abe-aner
Abe-aner

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Snowhow - Den nordiske vinter (2:8)
Snowhow - Den nordiske vinter (2:8) Nordisk naturserie fra 2020. (Snowhow - Den nordiske vinter) Vinteren kan man stole på. Så længe der har boet mennesker her i Norden, er vinteren hvert år kommet tilbage. Nogle gange stille og smukt. Andre gange voldsomt. Den kan give metervis af sne, og temperaturer ned mod 50 frostgrader. Men den kan også være mild og våd og blæsende. Vi, der bor her, har samlet os en særlig "snowhow". Vi har lært at leve med vinteren, og vi ved, at den nogle gange kan være livsfarlig.

19:30  

Julehjertets hemmelighed (11:24)
Julehjertets hemmelighed (11:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (11:24). Lars og Ilter bliver ansat på herregården. Karen er vred på Ilter, der har forrådt hende og hun må være på vagt, så Lars ikke får for meget tid til at snuse rundt på gården og lede efter Rumle. Men er det for sent? Samtidig leder alle efter de to drenge, Gotfred og Johannes, der er forsvundet. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

20:00  

Året i Kongehuset: Pligten før familien
Året i Kongehuset: Pligten før familien Det skulle have været et år fyldt med store fejringer. Men festerne er blevet overskygget af familiefejde, splid og kriser, fordi dronningen varsler store forandringer i den kongelige familie.

DR2

20:00  

Rick Stein i Reykjavik
Rick Stein i Reykjavik Madserie fra BBC fra 2016. (Rick Stein's Long Weekends) Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Den islandske hovedstad byder på et saftigt stegt lam, rugbrød bagt i vulkansk sand, hummersuppe og selvfølgelig Ricks evige jagt på den perfekte torsk!

TVR

18:02  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Matt er så optændt af sine egne ideer, at han ikke overvejer Tims smarte idé med at bruge Barney som allieret i en redningsaktion, hvilket bringer deres opgave med at redde en hermelin i fare

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

19:00  

Svampebob Firkant VIII (9)
Svampebob Firkant VIII (9)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster At finde årets første spætte er en tradition Bedst og Bedster har haft i mange år. Bedster elsker en friske luft og er et med naturen, men Bedst vil hellere finde spætten, så han kan komme væk hurtigst muligt. Trods allergier og modvilje, finder Bedst ud af, at han holder mere af naturen end han først troede.

19:35  

Wild Kratts III (8)
Wild Kratts III (8)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:35  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Tobias Hansen

21:55  

Hamilton II (3:4): Skyggeverden
Hamilton II (3:4): Skyggeverden Svensk thrillerserie fra 2022. Carl Hamilton må forlade Lykke midt under sin forlovelsesfest for at tage på mission, men hans trang til at leve et normalt liv bliver stadig større. En forsker er blevet kidnappet og afpresses. Kan Hamilton forhindre, at livsvigtig information havner i de forkerte hænder?

23:25  

Guru II (5:6)
Guru II (5:6) Erik hidkalder Anders og vil have gennemført sit projekt nu og her, men det går langtfra som planlagt. Samtidigt forsøger Anders at holde fast som leder på akademiet og indkalder Sune til en kammeratlig samtale med Vandela som bisidder. Men Anders mister besindelsen og ender med at blive udstødt af fællesskabet.

23:50  

Guru II (6:6)
Guru II (6:6) Opgøret med Sune har resulteret i at Anders bliver nægtet adgang til LETS GO ACADEMY. Erik har pludselig genvundet lysten til livet og et TV Midtvest-indslag om hans 75-års fødselsdag sender Anders udover kanten. Alt ændrer sig og Anders gør noget radikalt i forsøget på forsoning med Sune, Ralf og resten af akademiet.

DR2

21:00  

Verdensdamerne - Kulørte kapper og den spanske Krøyer i Madrid
Verdensdamerne - Kulørte kapper og den spanske Krøyer i Madrid Madrid er på mange måder en overset storby i Europa, mener verdensdamerne. Det vil de forsøge at ændre på med deres besøg i den spanske hovedstad, hvor de oplever flamencodans på tætteste hold, svinger saksen hos en kappeskrædder og går uden om byens største museer for i stedet at stifte bekendtskab med kunstmaleren Joaquin Sorolla, Spaniens svar på den danske Skagensmaler, Krøyer.

21:30  

Danskerne i Japan
Danskerne i Japan Dansk dokumentar fra 2020 Japan ligger både geografisk og kulturelt meget meget langt væk fra Danmark. Alligevel bor der et par hundrede danskere, blandt andet den unge kunstner Clara, pølsemanden Bjarne, motorcykelmanden Andreas og forstadsfruen Inger-Marie. De fire danskere får besøg af Jakob Thygesen, og gennem dem bliver vi blandt andet klogere på hvordan man håndterer japanernes mange regler og den evige trussel om et altødelæggende jordskælv.

22:30  

Jul på Vesterbro (11:24)
Jul på Vesterbro (11:24) - med Anders Matthesen. Greta truer med at smide familien Stardust på gaden, men er det nødvendigt nu hvor pølsevognen er færdig? Sendt første gang 11.12.03.

22:45  

MGP: Børnefesten der gik amok - Er der styr på reglerne?
MGP: Børnefesten der gik amok - Er der styr på reglerne? Regler om at børnene selv skal skrive sangene bliver ikke overholdt og der er brug for en stramning. Det betyder, at andre end børnene får rettighedspenge for de sange, de stiller op med i MGP. Imens går pressen amok over MGP og børnedeltagerne, som pludselig skal stå på mål for en række voksenproblematikker.

23:10  

Tæt på sandheden
Tæt på sandheden Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

23:40  

Kvinder bag kameraet (14:14) Død, slutninger, og sang og dans
Kvinder bag kameraet (14:14) Død, slutninger, og sang og dans Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Hvordan har instruktører kreativt og behændigt fremstillet døden i film? Debra Winger fortæller om innovative scener i Wang Pings The East is Red og Marion Hänsels Le Lit. Og hvordan ender man så en film? Der er usædvanlige afslutninger, som i Sonja Heiss' Hotel Very Welcome og Lizzie Bordens Born in Flames. Musik kan sætte tanker i gang, som i Gilda de Abreus O Ébrio og Beyoncés visuelle album Lemonade.

TVR
DR1

00:10  

Kongens hemmelige elsker (1:4)
Kongens hemmelige elsker (1:4) Svensk dramaserie fra 2021. (En kunglig affär) Kurt Haijby kan ikke få en spiritusbevilling til sin restaurant i 1930'ernes Stockholm, og går til kongen. Da han møder Gustav V, tændes en gnist, og de indleder et ekstremt hemmeligt forhold - i en tid, hvor homoseksualitet er en forbrydelse og monarkiet er politisk truet. Da Haijbys kone vil skilles, og som grund angiver sin mands utroskab med kongen af Sverige, ruller historien. Det fører til en af de værste retsskandaler i Sveriges historie.

01:00  

Kongens hemmelige elsker (2:4)
Kongens hemmelige elsker (2:4) Svensk dramaserie fra 2021. (En kunglig affär) Kongen og Kurt Haijbys affære risikerer at udvikle sig til en kæmpe offentlig skandale, da Anna Haijby begærer skilsmisse. Magtens mænd, med statsoverhoved Nothin i spidsen gør nu alt, hvad de kan, for at mørklægge og tysse historien ned.

01:45  

Mordene i Brokenwood VI (1:4)
Mordene i Brokenwood VI (1:4) Newzealandsk krimiserie fra 2019. (The Brokenwood Mysteries) En gruppe steampunk-entusiaster holder deres årlige komsammen i en lade, der er blevet indrettet med alskens rustikt nips fra Victoriatiden. Men festlighederne får en brat ende, da en eksplosion dræber et af medlemmerne. Nu må den erfarne politimand Mike Shepherd på jagt efter en morder.

03:20  

Dommer John Deed (14)
Dommer John Deed (14) Engelsk dramaserie fra 2005. (Judge John Deed) Jo Mills lader sig overtale til at være forsvarer for en mand, der har været på flugt i 16 år efter at være blevet anklaget for mordforsøg. Manden hævder, at fire politifolk trak en plastikpose ned over hans hoved og tvang ham til at skrive under på en tilståelse. Samtidig overvejer Jo, om hun skal adoptere den forældreløse Michael Hulsey, der er søn af en af hendes tidligere klienter.

DR2

00:45  

Coco Chanels kampe
Coco Chanels kampe Fransk dokumentar fra 2018. (The Wars of Coco Chanel) Gabrielle 'Coco' Chanel er en af det 20. århundredes mest ikoniske modeskabere. En legende, der altid har kæmpet for at blive fri af sin barndom og sociale status - og med stålsat vilje har knoklet for at blive rig og opbygge sit eget imperium. Dette intime portræt udforsker nogle af de mange kampe Chanel måtte udholde på sin vej - fra forældreløs til hendes dyrekøbte succes.

01:45  

Kinas van Gogh'er
Kinas van Gogh'er Kinesiske dokumentar fra 2016. (China's van Goghs) Indtil 1989 var Dafen i udkanten af Shenzhen kun en lille landsby. Nu er den lille by fyldt med bønder, der er blevet malere. De sprøjter kopier af mesterværker ud. En ordre på 200 van Gogh-malerier er ikke usædvanligt. og malerne har så travlt, at de sover på gulvet i atelierne.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, SILKEBORG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1206011720